Dags att beställa nya BMW delar

BMw e46 Coilovers, är något som jag förblint letar efter på nätet i nuläget. Egentligen föredrar jag att beställa dessa från en fysisk butik, men ibland måste man göra en chansning och beställa från nätet. Majoriteten av tillfällena brukar det fungera bra, men man vet ju aldrig? Hur som helst. Igår beställde jag hem nya Coilovers till min bil. Beställningen gick väldigt smidigt måste jag säga. Bara på några dagar så fick jag hem produkterna. Sedan tog det bara ytterligare några dagar till för att montera upp sakerna. Sedan var det bara ut och köra! Efter att jag har slängt på dessa nya Coilovers har min bil börjat gå riktigt fort. Det är nästa så att man blir fartblind när man sätter sig bakom ratten på bilen. Den går verkligen som en raket!
Får jag ge dig några tips på saker du bör tänka på innan du beställer? Jag gör det i vilket fall.

1. Kolla alltid vilka leveranstider företag har. Om du har bråttom med att få produkterna ska du knappast beställa från ett företag som inte kan leverera fort.

2. Beställer du verkligen rätt produkter? En gång råkade jag faktiskt att beställa helt fel och det blev jävligt krångligt att skicka tillbaka skiten.

3. Jämför alltid priserna mot andra bolag. Finns det någon annan som erbjuder liknande produkter till bättre priser? Om ja, beställ hellre från dessa andra bolag.

Med dessa tips kan du förhoppningsvis kan du säkert lära dig något nytt när det kommer till att beställa hem BMW delar. Hoppas du får en grym helg!