Dags att ställa in cykeln till vintern

Vi är många som vet hur det känns att äntligen ta fram cykeln ur förrådet när våren närmar sig. Det börjar bli varmare utomhus och vi kan äntligen börja cykla till jobbet eller skolan igen. Men vi är nog lika många som också känner igen känslan av besvikelsen när första snön faller och vi är tvungna att göra plats i förrådet igen för att få in cykeln. Men inte längre!

Elcykel vinter var något jag länge sökte på. Finns det någon möjlighet att kunna cykla året runt, även när det kommer snö och is? Och nu har jag svaret. Med Wafabike så kan du numera cykla, dessutom med el, trots när minusgraderna är framme. På en retorinspirerad elcykel med 4 tum breda fatbike däck så är det enkelt att ta sig fram på snö och is och du kan med andra ord låta bilen stå.

Förläng säsongen med en elcykel i vinter

Med andra ord behöver du inte göra plats i förrådet längre utan kan fortsätta cykla året om, om du så önskar. Just fatbiken i grund och botten kommer ifrån Alaskas tuffa väderförhållanden och konceptet som är taget ytterligare ett steg gör att cyklarna är välanpassade till vårt nordiska klimat. Du kan med andra ord fortsätta att värna om miljön och cykla tryggt året om.

Så sluta fundera på när du ska ställa in cykeln och gå istället in och läsa om elcykel vinter på Wafavikes hemsida 🙂 Var inte heller orolig att känna dig osäker på ditt köp utan ta istället kontakt med dem via hemsidan om du skulle ha några som helst frågor.

Jag vill möta fler människor på gatan när snön lagt sig så fint på marken, cyklades på sina cyklar med breda däck för trygghet och med stil! Är du en av dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: d56